Getuigenissen

Xavier Faber - Spadel/Bru

Naar het voorbeeld van Horeca Expo in Gent, is Horecatel de onvermijdelijke beurs voor het zuiden van België. Onze stand is zeer goed binnen paleis 6 geplaatst, naast de Master Stage waar demos en wedstrijden plaatsvinden. Dat laat ons toe om tot de "chefs“ te reiken met ons merk en dat is belangrijk voor ons imago, aangezien Bru het water van de gastronomie is.
Wij stellen eveneens vast dat door aanwezig te zijn op de beurs, wij een bredere cliënteel ontmoeten, verlangend om « klant » bij Bru te worden: nieuwe chefs, caféhouders, hotelscholen en zelfs leveranciers die actief zijn op de beurs.
Verder, als exposant, ik zou het oplettende beluisteren van het organiserende team graag willen onderstrepen. Wij werken in een wederzijdse vertrouwensrelatie, hetgeen ons toelaat om, buiten de aanwezigheid van onze stand, acties te ontwikkelen die het beeld van Bru valoriseren!


Catherine Mermans - Interfrost Foodservice

Etre présents à Horecatel est pour nous l’occasion unique d’accueillir nos clients en toute convivialité, de leur présenter une sélection de nouveaux produits issus de nos fournisseurs agréés belges et européens, mais aussi d’inspirer nos clients-chefs en leur offrant des suggestions de combinaisons innovantes.
Tout au long des décennies, nous avons pu remarquer que le profil des visiteurs s’est fortement « professionnalisé », ce que nous acclamons en tant qu’exposant. Car en plus du secteur HoReBra : hôtels, restaurants et brasseries, qui constituent notre cible principale, nous nous dirigeons également vers les collectivités.
En tant que réseau national, les deux salons principaux, Horecatel et Horeca Expo, sont incontournables pour nous. Ces deux salons professionnels constituent « the place to be » pour le professionnel de l’horeca qui tient à rester branché.
Le groupe Interfrost Foodservice est fier de son partenariat avec Horecatel, et félicite chaleureusement la direction et l’ensemble de l’équipe à l’occasion de leurs 50 ans !